Tilgang til terapi

Terapi i KONTINUUM

'Terapi' betyder behandling, og som psykologer udøver vi psykoterapi - altså behandling af psyken. Terapi kan give nye muligheder for indsigt i det, der skaber problemer og udfordringer i livet. Indsigten kan være hjælpsom i sig selv og samtidig give anledning til både accept og forandring af det, der er svært. Vi lægger vægt på den gode relation og kvalitetssikring af dit terapiforløb hos KONTINUUM. Du kan forvente at blive mødt med respekt, faglighed, anerkendelse og nærvær.


Personlige møder i øjenhøjde

Som psykologer møder vi mennesker - ikke diagnoser.

Opgaven som psykolog er at lære dig at kende og anskue de problemer, du præsenterer, sammen med dig. Det er vigtigt ikke at føle sig sygeliggjort og samtidig få den hjælp, man behøver. Vores ekspertrolle som psykologer består i at lytte til dig og hjælpe dig derhen, hvor du ønsker at være. På den ene side er der derfor fokus på alle dine styrker og det, der giver dig oplevelsen af “livskraft” og vitalitet. På den anden side bruger vi i samtalerne tid på at arbejde med det, der er svært. Det er vores erfaring, at mange symptomer og udfordringer langsomt lindres, når vi i fællesskab finder gode måder for dig at handle i overensstemmelse med det, der er vigtigt for dig og samtidig gør dig godt.

Mennesker giver altid mening

I KONTINUUM er det et mantra, at alle mennesker har lysten til at leve et meningsfuldt liv. Vi tror også på, at mennesker giver mening, selvom vores adfærd til tider kan virke besynderlig. Nogle gange bliver vi sat over for så store udfordringer, at det ikke er muligt at leve det liv, vi ønsker, for en stund. Derfor udvikler vi ofte nogle uhensigtsmæssige måder at hænge sammen på for at klare os og håndtere livet. Nogle strategier virker, mens andre går hen og bliver problematiske i en sådan grad, at vi får brug for hjælp. Det er meget menneskeligt og normalt - også selvom det, i nogle tilfælde, ender med at blive til psykisk sygdom.


Sådan arbejder vi

Vi tilbyder samtaler, psykologisk rådgivning samt korte og længerevarende terapeutiske forløb alt efter problemstillingen og dine ønsker. Vores arbejde i KONTINUUM tager udgangspunkt i metoderne ISTDP (Intensive Short Term Dynamic Therapy), EFT (Emotionsfokuseret terapi) og ACT (Acceptance and Commitment Therapy). Disse metoder er videnskabeligt anerkendte og hænger sammen med KONTINUUMs menneskesyn og tilgang til psykiske problemer, som du kan læse mere om under siden ”Om KONTINUUM”.

Derudover tilpasser og målretter vi naturligvis behandlingen efter mødet med den enkelte.

KontaktLokation

Psykologhuset Midtbyen
Fredensgade 34, st.
Aarhus C - 8000

Åbningstider

Mandag - Fredag 9:00 - 17:00

Kontakt

Email: kontakt@kontinuum.dk
Telefon: +45 25 78 15 15Kontakt info

Adresse

Fredensgade 34, st.
8000 Aarhus C

Telefon

+45 25 78 15 15

Email

kontakt@kontinuum.dk

Psykologhuset Midtbyen
Fredensgade 34, st.
8000 Aarhus C


CVR nr.: 39822652